Eucerin pH5 Doucheolie (met pomp) 1000ml
  • Eucerin pH5 Doucheolie (met pomp) 1000ml

Eucerin pH5 Doucheolie met pomp 1000ml

€ 21,31
Inclusief belasting

Eucerin pH5 Doucheolie (met pomp) 1000ml

Activeert de huideigen bescherming dankzij de pH5-enzymbescherming

Een rijke, dagelijkse reinigingsolie die de natuurlijke afweer van de huid in stand houdt en beschermt tegen uitdroging.

Aantal
In Stock

 

100% Veilige Betaling

 

Gratis levering de volgende dag vanaf 50€!

 

Terugsturen binnen de 30 dagen.

KLINISCHE STUDIES

 Er is bewezen dat de milde oppervlakte-actieve stoffen in Eucerin pH5 Doucheolie zeer geschikt zijn voor de huid en dus geschikt zijn voor de reiniging van de gevoelige, snel geïrriteerde huid.

 BELANGRIJKSTE BEVINDINGEN

Er is bewezen dat Eucerin pH5 Doucheolie aanzienlijk beter overeenstemt met de huideigen enzymprocessen dan standaard producten op de markt en deze minder beïnvloedt en beter beschermt.

Er is aangetoond dat deze het mildheidsniveau van kraanwater benaderde, zodat deze geschikt is voor de gevoelige en geïrriteerde huid.

Een ander onderzoek bevestigde dat de Eucerin pH5-producten geschikt zijn voor gebruik op een door allergie aangetaste huid.

INGREDIËNTEN

Glycine Soja, MIPA-Laureth Sulfate, Ricinus Communis, Laureth-4, Cocamide DEA,Poloxamer 101, Panthenol, Bisabolol, Lanolin Alcohol, Citric Acid, Diammonium Citrate,Aqua, Propyl Gallate, BHT, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone,Hexyl Cinnamal, Coumarin

A022566
2 Items