Eucerin volume filler dagcrèŠme droge huid 50ml
  • Eucerin volume filler dagcrèŠme droge huid 50ml

Eucerin volume filler dagcreme droge huid 50ml

€ 22,27
Inclusief belasting

Eucerin Volume-Filler Dagcrème voor de droge huid Intensief verzorgende Dagcrème voor de droge huid met SPF 15 en UVA-bescherming die huidveroudering door UV-straling effectief voorkomt.

Een intensief verzorgende Dagcrème die volume geeft. Met magnolol, oligopeptiden en hyaluronzuur voor het aanpakken van de oorzaken van volume verlies.

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

 

100% Veilige Betaling

 

Gratis levering de volgende dag vanaf 50€!

 

Terugsturen binnen de 30 dagen.

Volume verlies vindt plaats in verschillende huidlagen. Eucerin Volume-Filler combineert 3 actieve ingrediënten, die specifiek werken in de verschillende huidlagen, om volumeverlies te herstellen. Het zeer doeltreffende magnolol vergroot de grootte en het aantal huidcellen die volume geven.* Oligopeptiden versterken het collageennetwerk en de collageenvernieuwing*, terwijl hyaluronzuur zorgt dat vocht beter wordt vastgehouden, zodat de huid wordt opgevuld en rimpels verminderen. Bevat SPF 15 en een UVA-filtersysteem om te beschermen tegen huidveroudering door UV-straling. *In vitro-onderzoeken

KLINISCHE STUDIES

Klinische onderzoeken bewijzen dat deze formule helpt om volume verlies te herstellen. De huid is merkbaar steviger, fijne lijntjes en rimpels zijn zichtbaar verminderd.

INSTRUCTIES

Vrouw brengt Eucerin Volume-Filler Dagcrème aan op haar gezicht

  • Breng in de ochtend, na reiniging, aan op gezicht, hals en decolleté door zacht in te masseren.
  • Vermijd contact met de ogen.

VOOR UW DAGELIJKSE VERZORGING

Stap 1. Reiniging

Reinig de huid met Eucerin DermatoCLEAN Verzachtende Reinigingsmelk.

Stap 2. Zuivering

Breng Eucerin DermatoCLEAN Zuiverende Tonic aan met een wattenschijfje om de huid te verzachten en zodat het de huidverstevigende actieve ingrediënten beter opneemt.Stap

3. Verzorging

Breng Eucerin Volume-Filler Dagcrème aan op het gezicht, de hals en het decolleté door de crème in de huid te masseren met lichte opwaartse bewegingen om de onderliggende gezichtsspieren te activeren. Breng Eucerin Volume-Filler Oogcontourcrème aan op de tere huid onder en rond de ogen.

A022731