CID Lines Kenoderm 5 liter

€ 18,37
Inclusief belasting

KENODERM is een zachte, reinigende en desinfecterende wateroplosbare vloeibare handzeep voor een hyginische desinfectie van de handen.

Aantal
In Stock

 

100% Veilige Betaling

 

Gratis levering de volgende dag vanaf 50€!

 

Terugsturen binnen de 30 dagen.

Handzeep voor een hygiënische desinfectie van de handen Productbeschrijving KENODERM is een zachte, reinigende en desinfecterende wateroplosbare vloeibare handzeep voor een hygiënische desinfectie van de handen in de voedingsindustrie en de gezondheidssector.

Eigenschappen

KENODERM is samengesteld op basis van chloorhexidine digluconaat en huidverzachtende bestanddelen. KENODERM is zacht voor de huid door de aanwezigheid van hydraterende bestanddelen. KENODERM bevat chloorhexidine, welke een kationisch ontsmettingsmiddel is met een zeer breed werkingsspectrum. KENODERM bevat geen toegevoegd parfum. KENODERM voldoet aan de normen EN1040 en EN1499 Aanwending KENODERM kan worden gebruikt in automatische doseersystemen.

Bevochtig handen en polsen. Breng tot 10ml KENODERM aan. De handen inwrijven gedurende 1 minuut, polsen, nagels en ruimte tussen de vingers inbegrepen. Goed spoelen en drogen.

Technische kenmerken Uitzicht:

rode, viskeuze vloeistof pH (100%): 5.0 – 6.0 Dichtheid (20°C): 1.000 – 1.040 kg/l

A011845
19 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in