Lijst van producten op merk Futuro

Of u nu met de voeten meetikt op de maat van de muziek of elke ochtend gaat joggen, uw enkels en voeten verrichten elke dag opnieuw wonderen. Haal het maximum uit elke beweging met een. Uw leven zal u dankbaar zijn.

Jog die extra afstand of fiets die extra kilometer!

Elke dag is een nieuw begin. Daarom biedt FUTURO™ een volledig assortiment bandages en braces ontwikkeld in samenwerking met artsen, specialisten en deskundigen. We zijn hier om u te helpen uw leven te leiden op uw eigen ritme.

Steunen uw actief leven en actief lichaam.

De gebruiksklare FUTURO™ -bandages en -braces bieden het comfort, de pasvorm en steun die u nodig hebt om het beste te maken van elke beweging. Hoe de producten werken

Warmte
De warmte gecreëerd door de speciale textuur en de goede pasvorm van de FUTURO-braces bevordert de microbloedsomloop in de kleinste bloedvaten van de zones die moeten genezen. Dit verhoogt de metabole activiteit in de warmere zones zodat meer zuurstof en voedingsstoffen het weefsel bereiken en het genezingsproces bevorderen.

Druk
De lichte druk die FUTURO-braces uitoefenen op het gewricht en de onderliggende weke delen, voorkomt een pijnlijke vochtophoping. De zwelling in de gewrichten verdwijnt sneller en de spanning in de weke delen vermindert. De pijn verlicht snel en de energie verhoogt door een gezonde bloedsomloop.

Proprioceptie
De FUTURO-braces oefenen een voortdurende lichte druk uit om speciale receptoren (proprioceptoren) in de huid en het weefsel te stimuleren. Deze stimulering kan de biomechanica en spiercoördinatie van het lichaam verbeteren.

Door consumenten bewezen
FUTURO-bandages en -braces worden ontwikkeld en voortdurend verbeterd in samenwerking met specialisten en medische therapeuten. Al meer dan 70 jaar bewijzen deze producten hun heilzame effecten bij het voorkomen en verlichten van gewrichtspijn bij patiënten over de hele wereld. Nu is het uw beurt om de kennis achter de FUTURO-braces te ervaren.

Er zijn 17 producten.

Item 1-17 van 17 in totaal item(s)